غذاهای دریایی نظیر میگو و بالاخص ماهی بهعنوان غذای سلامتی شناخته می شوند. تحقیقات گویای آن است که استفاده مکرر از ماهی در وعده های غذایی ریسک ابتلا به بیماری ها را کاهش میدهد و افراط در مصرف گوشت و چربی حیوانی سلامت قلب و عروق را به خطر می اندازد. گوشت ماهی منبع غنی اسیدهای آمینه ضروری،پروتئین با قابلیت جذب بالا،اسید چرب غیر اشباع امگا ۳ و ۶، منبع بسیار غنی از مواد معدنی نظیر ید،سلنیم،آهن،کلسیم و منیزیم و ویتامین های D،A و B۱۲ میباشد. ما در مجموعه البرز کاسپین با استفاده از تجهیزات پیشرفته ماهی با کیفیت بالا را در اختیار مصرف کنندگان قرار می دهیم.
باید در زمینه انتخاب صحیح مواد غذایی رعایت نکاتی را در نظر داشته باشند. تمامی موجودات زنده الودگی ها را از طرق مختلف وارد بدن کرده و در بدنشان تجمع می یابد و این امر خاص آبزیان نیست. اولین نکته ای که در خرید ماهی ها مهم می باشد کیفیت گوشت و تازگی ماهی است. ماهی را از مزارعی تهیه نماید که مطمئن باشید تا پرورش دهنده مصرف آنتی بیوتیک در مزرعه خود را به حداقل و یا صفر رسانده باشد و ماهی کمترین میزان تماس با مواد سمی و مواد شیمیایی را داشته باشد. مزرعه تکثیر و پرورش ماهی البرز کاسپین با بهره گیری از تکنولوژی های مدرن و دستگاههای کارآمد در امر آبزی پروری، مدیریت تولید و بهداشت مزرعه توانسته است ماهی سالم و بدون آنتی بیوتیک را ارائه نموده تا مصرف کننده با تهیه ماهی سالم، از فوائد بی شمار این ماده غذایی نیز بهره مند گردد.